Teamet bag

Nordic Energy Storage ApS drives af tre erfarne, dedikerede og ambitiøse ingeniører, som alle har solid erfaring indenfor projektudvikling på energiområdet samt et stort kunde- og kontaktnetværk hos industrivirksomheder, forsyningsselskaber, landbrug og energiproducenter.

 

Nicolaj Rotbøl

Teknisk direktør

nr@nordices.dk

+45 5055 0264

Kristian Hegner

Udviklingsdirektør

khh@nordices.dk

+45 5055 0150

Sofus Hegner

Executive Assistant

sth@nordices.dk


Vi er garvede projektudviklere, der ser mulighederne og griber dem

God projektudvikling kræver både erfaring og et særligt blik for og evne til at gribe mulighederne, når de er der. Vi har det blik, der skal til, og kan hjælpe dig til at må i mål med dit udviklingsprojekt.

 

Vi besidder den nyeste tekniske viden om løsninger indenfor Energy Storage og kan omsætte den viden til løsninger af høj faglig kvalitet

Udviklingen inden for batteriteknologi går så hurtig, at det kræver, at man konstant dygtiggør sig for at kunne følge med. Vi kender og omsætter den nyeste know how til de løsning, der er mest optimal – økonomisk og energimæssigt for dig.

 

Vi mestrer tilskudsordninger, skatteregler og øvrige offentlige medfinansieringsordninger og puljer

Energiområdet er komplekst. Samtidig går det ekstra stærkt i disse år, hvor der både globalt, i EU og i Danmark sker store lovgivningsmæssige ændringer og sendes mange penge ud i systemet for at understøtte den grønne omstilling. Vi hjælper dig trygt igennem junglen af love, tilskud og puljer.

  

Vi kender de forskellige aktører på energimarkedet, lige fra ministerier og kommuner til forsyningsselskaber, leverandører, industrivirksomheder og landbrug

Energiprojekter involverer mange interessenter, som ofte har modsatrettede interesser og skal tilgås på forskellige måder. Vi kender og taler aktørernes sprog, så dit udviklingsprojekt ikke oplever unødige bump på vejen.